Du er landet på Silikoneforme.dk, det helt rigtige sted at finde Silikomart silikoneform. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Silikomart silikoneform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Silikomart Silikoneform kupler 8 stk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Silikomart Silikoneform kupler 8 stk” fås til 90,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Silikoneform fra Silikomart til portionskager i ovnen eller desserter i fryseren formet som kupler.
Formen er af silikone, som er et non-stick elastisk materiale, der derfor gør det nemt at tage kagerne ud af deres forme så intet sidder fast.
Derudover t…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Silikomart Silikoneform Buche Quenelle

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Silikomart Silikoneform Buche Quenelle til kun 200,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab flotte former og teksturer på dine isdesserter og kager med BÛCHE QUENELLE silikoneformen fra Silikomart.
Med denne form ser dine kreationer ud som om du har været i gang med sprøjteposen, mens det reelt er formen der giver det ekstraordinære r…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Silikomart Silikoneform Chokolade Mr. & Mrs. Brown Ø2,5cm

  • Dagens pris: 1999,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Silikomart

Næste anbefaling er “Silikomart Silikoneform Chokolade Mr. & Mrs. Brown Ø2,5cm”.

Dagens bedste tilbud på “Silikomart Silikoneform Chokolade Mr. & Mrs. Brown Ø2,5cm” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav søde små chokoladefigurer af Mr & Mrs Brown, også kendt som Hr.
og Fru Jul, med disse silikoneforme designet til at lave 3D chokolader.
Med formen laver du op til 15 figurer af gangen.
Kan opvaskes i maskine….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Silikomart Silikoneform Chokolade Kranie, Ø 3cm.

  • Dagens pris: 2149,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Silikomart

Sidste produkt på vores liste er Silikomart Silikoneform Chokolade Kranie, Ø 3cm. som vi har fundet til 2149,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Byd på uhyggelige chokolader formet som kranier til Halloween. Silikomart har skabt disse silikoneforme, der kan lave op til 12 små stykker chokolade i 3D af gangen.
Måler 3 cm….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Silikomart silikoneform i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Silikomart silikoneform:

Dyreste Silikomart Silikoneform på listen er Silikomart Silikoneform Chokolade Kranie, Ø 3cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 2149.00. Billigste udvalgte Silikoneform er Miel 80 silikoneform – Silikomart som du kan købe for 81.22 hos Bagetid.dk. Forskellen på de to priser er 2067.78 kr. – de 4 Silikomart Silikoneform vi har fundet koster i gennemsnit 4458.3 kr.
Ovenstående Silikomart Silikoneform data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Bagetid.dk). Alle Silikomart Silikoneform tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Silikoneform guides:

Fandt du ikke det rigtige Silikoneform blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Silikoneform: