Bedste Silikoneform: Se top 20 (opdateret maj 2022)

Silikoneforme.dk

Du er landet på Silikoneforme.dk, det helt rigtige sted at finde silikoneform. Vi har udvalgt de 20 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 20 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle silikoneform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Smart silikoneform til at pille hvidløg eller opbevaring af hvidløg

1: Smart silikoneform til at pille hvidløg eller opbevaring af hvidløg

Tilbud: Kun 99.00 59.00 hos Dealshoppen. Spar 40 kr. / 40 %

Sjov og let måde at pille hvidløg fra nu af.  Put bare dine hvidløg i den gule silikoneform – hele eller som fed.   Rul formen på bordet eller mellem hænderne og på ingen tid er de hvide skaller pillet af hvidløget. Super nem måde at slippe for hv… læs mere hos Dealshoppen >>

Billede af Silikomart Silikoneform Chokolade Mr. & Mrs. Brown Ø2,5cm

5: Silikomart Silikoneform Chokolade Mr. & Mrs. Brown Ø2,5cm

Bedste pris: 1799.00 hos KitchenOne.dk

Lav søde små chokoladefigurer af Mr & Mrs Brown, også kendt som Hr. og Fru Jul, med disse silikoneforme designet til at lave 3D chokolader. Med formen laver du op til 15 figurer af gangen. Kan opvaskes i maskine…. læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Choco Goal chokoladeform silikoneform - Silikomart

6: Choco Goal chokoladeform silikoneform – Silikomart

Bedste pris: 52.00 hos KitchenOne.dk

Lav chokoladepraline eller små kager i forskellige sjove eller søde former med disse silikoneformer fra Silikomart. Materialet er af silikone, så indholdet er nemt at trykke ud og sætter sig ikke fast. Produktet kan modstå temperaturer helt ned til -60°C… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Lékué 6st Semi-sphere silikoneform, sort

7: Lékué 6st Semi-sphere silikoneform, sort

Bedste pris: 119.00 hos KitchenOne.dk

Denne lækre silikoneform fra Lékué kommer med 6 rum på 95 ml. hver. Det gør den helt perfekt til at lave fx chokolader eller små desserter. Silikone er et meget stærkt og fødevaresikkert materiale, så formen tåler både ovn, mikroovn, fryser og maskinopvas… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Silikomart Silikoneform Chokolade Kranie, Ø 3cm.

9: Silikomart Silikoneform Chokolade Kranie, Ø 3cm.

Bedste pris: 1934.00 hos KitchenOne.dk

Byd på uhyggelige chokolader formet som kranier til Halloween. Silikomart har skabt disse silikoneforme, der kan lave op til 12 små stykker chokolade i 3D af gangen. Måler 3 cm…. læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Silikoneform til runde brød, 22 cm

11: Silikoneform til runde brød, 22 cm

Bedste pris: 169.00 hos Gourmetshoppen.com

Silikone form til fremstilling af runde brød. Formen har en indvendig diameter på 22 cm. Passer perfekt sammen med vores hævekurv 643160Tåler 230 grader. Kan maskinopvaskes.Se videoen nedenfor med gode ideer til brug af formenSe alle silikoneforme … læs mere hos Gourmetshoppen.com >>

Billede af Lékué Cake pops silikoneform

12: Lékué Cake pops silikoneform

Bedste pris: 285.00 hos KitchenOne.dk

Denne fine silikoneform fra Lékué kommer med 18 runde huller, hvori du kan lave de fineste cake pops. Cake pops er festlige kager med glasur og krymmel i alle afskygninger. Du bager de runde kager og så sætter du pinde i, så de bliver som en slikkepind. F… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 22. maj:

Billede af Silikomart Silikoneform 20 cm

13: Silikomart Silikoneform 20 cm

Bedste pris: 122.00 hos KitchenOne.dk

Silikoneform til bagning fra Silikomart, der tåler temperaturer helt ned til -60°C og op til +260°C. Bagværket slipper let uden smøring takket være silikonens unikke egenskaber – dejligt nemt og så slipper du for det trin i processen.  Formen har tilh… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 22. maj:

Billede af Silikomart Silikoneform Buche Sapin 25 cm. x 8,9 cm.

15: Silikomart Silikoneform Buche Sapin 25 cm. x 8,9 cm.

Bedste pris: 207.00 hos KitchenOne.dk

Skab en flot juletræsform på dine isdesserter og kager med BÛCHE SAPIN silikoneformen fra Silikomart. Formet som et juletræ vil denne form sikre, at hver skive som du skærer bliver det perfekte juletræ på hver en tallerken. Materialet garanterer, at fo… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Silikomart Silikoneform Buche Quenelle

18: Silikomart Silikoneform Buche Quenelle

Bedste pris: 180.00 hos KitchenOne.dk

Skab flotte former og teksturer på dine isdesserter og kager med BÛCHE QUENELLE silikoneformen fra Silikomart. Med denne form ser dine kreationer ud som om du har været i gang med sprøjteposen, mens det reelt er formen der giver det ekstraordinære r… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Slipnemt 5 Silikoneform

20: Slipnemt 5 Silikoneform

Bedste pris: 69.00 hos PanzerScreen.dk

Slipnemt 5 Silikoneform Slipnemt 5 Silikoneform kan bruges til at lave lave alverdens mad, den kan holde til at komme i fryseren, så frem du har noget større du ønsker at have i fryseren. Samtidig er den lavet i et slipnemt materiale, som gør det nemt for… læs mere hos PanzerScreen.dk >>

Dyreste Silikoneform på listen er Silikomart Silikoneform Chokolade Kranie, Ø 3cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 1934.00. Billigste udvalgte Silikoneform er Silikoneform, H: 2,5 cm, L: 21,5 cm, B: 14,5 cm, hulstr. 5 x 5 cm, 60 ml, 1 stk. som du kan købe for 43.95 hos Creativ Company. Forskellen på de to priser er 1890.05 kr. – de 20 Silikoneform vi har fundet koster i gennemsnit 288.99 kr.
Ovenstående Silikoneform data og priser er hentet fra 10 butikker (Dealshoppen, Rito.dk, Creativ Company, Evermart.dk, KitchenOne.dk, Bagetid.dk, Gourmetshoppen.com, Kids world.dk, PanzerScreen.dk, PrisPresseren). Alle Silikoneform tilbud er opdateret i dag 22-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Silikoneform guides:

Fandt du ikke det rigtige Silikoneform blandt de 20 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Silikoneform:

6 måder at gøre bagningen sjovere med silikoneforme – sommerens bedste køb

Det er noget helt andet at bage om sommeren. Her er der nemlig mulighed for at afprøve alle mulige forskellige og friske smage, og der er mange forskellige typer desserter, som du kan kaste dig ud i.

Kage, is, lagkage og mousse er alle samme desserter, der bliver brugt på livet løs i sommertiden, og det er både sjovt, spændende og utroligt lækkert at prøve forskellige opskrifter på alle fire slags. Fælles for dem alle er også, at du kan bruge en silikoneform til at lave dem.

Silikoneforme fås i mange forskellige former

Silikoneforme er et utroligt sjovt redskab til bagningen, fordi det giver dig mulighed for virkelig at lade kreativiteten tage over. Modsat en helt almindelig muffinsform i papir, så kan silikoneformen nemlig holde sin form, når du fylder den med dej, og derfor kan du lave muffins i mange forskellige former. Det gør det sjovere og det giver flere muligheder for at pynte dem og være kreativ med designet af dine kager.

Hvis du elsker at bage kager af forskellige slags, og du gerne vil være kreativ med udseendet på de forskellige kager også, så er silikoneformen altså din bedste ven.

Silikoneforme fås i mange forskellige farver

Silikoneformene fås også i mange forskellige farver. Selvom det selvfølgelig ikke er noget, der kan ses på kagen, så gør farven på formen det alligevel lige dét sjovere at finde formen frem og gå i gang med en kage.

Farver er noget af det, som mennesket bliver absolut mest tiltrukket af, og derfor er det en god ide at vælge redskaber til køkkenet i lige netop de farver, som du bedst kan lide, da det giver dig mere lyst til at bruge dem.

Hvis du står imellem to former, og du ikke kan vælge, så kan du altså godt tillade dig at lade farven spille en rolle, selvom den ingen indflydelse har på selve kagen.

Du kan bruge silikoneforme til mange forskellige ting

For igen at sammenligne med en muffinsform i papir, så kan du bruge en silikoneform til mange forskellige ting, som papir ikke kan bruges til.

En silikoneform kan for eksempel både bruges til at bage og fryse i. Dermed kan du altså både bage flotte kager og brød i formen, men du kan også lave en islagkage eller almindelig is i flotte former, hvis du investerer i en silikoneform.

De fleste silikoneforme kan faktisk tåle temperaturer fra helt ned til 60 grader og helt op til 230 grader, så du kan altså sagtens både bruge den i fryser og i ovn.

Silikoneformen kan også bruges til en moussekage med glaze overtræk, hvis det er noget, som du kaster dig ud i en gang imellem.

Det er nemt at få indholdet ud af en silikoneform

En silikoneform er en af de mest elastiske former på markedet, der selvfølgelig stadig holder formen på indholdet. Det gør det utroligt nemt at få kagen, isen eller moussen ud af formen, hvis altså du blot har styr på konsistensen.

Hvis du har fået lavet en tilpas fast kage, så kan du nemlig bare vende vrangen ud på formen. Det gælder også med moussen, hvis blot du fryser den ned, inden du vrider den ud af formen.

Det er nemt at gøre formen ren efter brug

Fordi det er så nemt at få enten din kage, din is eller din mousse ud af silikoneformen, så er den altså også utroligt nem at rengøre. Der er dog forskellige meninger om, hvordan du opnår det bedste resultat.

Nogle mener, at du opnår det bedste resultat, hvis du vasker den op i hånden, uden at du bruger opvaskemiddel, mens andre mener, at du sagtens kan bruges opvaskemiddel, uden at der skulle ske noget ved det.

Nogle helt tredje smider blot deres silikoneform i opvaskemaskinen, og så er den så god som ny, når den kommer ud igen. Pludselig er rengøringen efter bagningen ikke længere så kompliceret.

Hvis du vil være helt sikker, så kan du altid kigge på din specielle form og se, hvad producenten anbefaler. De har som regel ret godt styr på deres produkt. Du kan også altid høre i butikken.

Silikoneformen kan bruges helt uden bekymringer

Lige da silikoneformen blev mest populær på markedet, så var der mange bekymringer om forskellige giftstoffer, og derfor blev det anbefalet, at du varmede den igennem for at brænde eventuelle giftstoffer.

I dag er det som udgangspunkt ikke et problem, men der er selvfølgelig stadig fabrikanter, der prøver at springe over, der hvor gærdet er lavest.

Undgå denne type silikoneforme ved at folde formen imellem to fingre. Hvis der viser sig en hvid streg, har fabrikanten gjort et dårligt stykke arbejde, og du kan med fordel undgå deres produkter.

Du kan opnå forskellige resultater med forskellige metoder

Hvis du vil opnå forskellige resultater og afprøve forskellige metoder, så kan du også bruge silikoneformen til det. For eksempel kan du smøre din silikoneform med olie, hvis du ønsker at give din kage en sprød skorpe. Til nogle kager er det lige det sidste der skal til, før den er helt perfekt.

Prøv forskellige metoder og forskellige smørestoffer for at finde frem til det resultat, du bedst kan lide.

Shoppe silikoneformen på internettet? Tre fremragende grunde til hvorfor det er en god ide

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sin silikoneform på nettet.

Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe silikoneforme online.

Du kan handle uden at skulle nå noget

Hvis du er som folk er flest vil du sikkert gerne have fred og ro når du kiggger efter din nye silikoneforme. Det kan der være flere grunde til.

Måske synes du bare det er irriterende at blive skubbet til. At folk larmer. Eller måske vil du gerne have et par minutter til at koncentrere dig om dit køb, uden at irriterende sælgere prøver at prække dig deres dyreste produkt på.

Vælger du at købe online kan du handle i ro.

Du kan stadig få rådgivning når du bestiller online

Nogle vil måske mene at når man køber sin silikoneform online er man dårligere informeret, eller går glip af den vejledning man kan få i en fysisk butik. Tværtimod. For webhopsne ved godt at der er en del af kunderne der har spørgsmål til silikoneforme inden de køber.

Så derfor investerer de kræfter og energi i at lave online guides der hjælper dig til at træffe det rigtige valg – lidt ligesom vi gør her på silikoneforme.dk.

Du undgår at slæbe din silikoneform hjem

Er du vant til at købe stort ind kender du godt problemet med at skulle have mange ting med hjem fra byen. Altså ud over besværet med at skulle ind til butikkerne til at starte med.

Alt det besvær undgår du ved at købe silikoneforme online. Du vælger selv. Skal varen leverers direkte til døren? Så er det muligt.

Vil du hente den i en pakkeshop en dag du har tid? Så er det også muligt, og som regel får du oven i købet leveringen gratis hvis du køber for at vist minimumsbeløb.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Silikoneforme.dk